DGNEWS.EU

Street dust грабна приз по хип хоп на фестивал в Приморско

Street dust грабна приз по хип хоп на фестивал в Приморско
Jul 11
09:47 2018

Хип хоп танцьорите от димитровградския клуб „Street dust” се завърнаха с куп медали от 8-ия отворен национален танцов фестивал „В магията на танца и морето” в Приморско. Димитровградчаните грабнаха приза по хип хоп, след като станаха победители при малките групи и спечелиха купата.

Талантливите възпитаници на хореографа Миглена Бинева завоюваха първи места по хип хоп в соловите изпълнения, дуетите и малките групи над 16 години. Първите местата в индивидуалната надпревара при мъжете и жените взеха Теодор Тончев и Жулиета Бинева. Трето място в солата спечели и Калина Колева, която заедно с Никол Петкова и останалите спечелиха също първо и второ място при дуетите.   

В надпреварата клубът се представи с две сола и един дует и в стил „танцово шоу”, при което спечели второ и трето място. „Street dust” атакува първите места в тази дисциплина след известно прекъсване. Явно завършилата балетна режисура треньорка Миглена Бинева е решена отново да развива таланта на момичетата и момичетата в танцовото шоу.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?