DGNEWS.EU

Шоу „Кой е по-по-най” организира Детския център в Димитровград

Шоу „Кой е по-по-най” организира Детския център в Димитровград
Тодор Славов
Jul 03
13:00 2018

Детско шоу „Кой е по-по-най“ организира на 19 юли от 18:00 часа Детския и младежки център в Димитровград. На сцена, разположена на централната алея пред Виенски салон и КДК, учестниците ще се изявяват своите таланти. С детския празник и шоуто ще бъде отбелязан края на летните занимания за децата, организирани от центъра между 18 юни и 18 юли. Водещ на шоуто ще бъде димитровградчанина Тодор Славов, известен още като маг Теос.

За трета поредна година решихме да организираме подобно детско шоу за малките димитровградчани. То не е свързано с известното тв шоу и няма да има състезателен характер. Всички, които желаят да се изявят с песни, стихотворения и танци, ще могат да го направят. За целта децата ще трябва да се запишат предварително в дните преди шоуто. Участниците ще получат грамоти, а на място ги очакват много приятни изненади, сподели Славов.   

Записванията се правят на място в детския център, 3 етаж, кабинет 5 или на следните телефони: 0885 01 55 99, 0897 50 01 02. През това лято за децата Детския и младежки център организира 10 вида извънкласни дейности, които се провеждат и в момента.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Ще гласувате ли на местните избори на 27 октомври 2019 г.?