DGNEWS.EU

Младежи от Димитровград заминават на обмен в Норвегия

Младежи от Димитровград заминават на обмен в Норвегия
Снимка: архив
Jul 03
12:37 2018

Петима представители на общинския ученически парламент в Димитровград ще участват в младежки обмен в Норвегия от 8 до 19 август. Форумът по проект „Вдъхновение” на програма „Еразъм” ще се проведе в град Драмен с участието на 10 държави. Освен домакините в обмена ще участват и младежи от Франция, Хърватия, Румъния, България, Турция, Чехия, Унгария и Естония.

Представителен партньор по проекта за първи път ще бъде общинския Детски и младежки център в Димитровград. В рамките на проекта младежите ще обсъждат екологичните проблеми, възникнали в резултат на човешката дейност. Целта е да се установи какви са познанията им в областта на опазване на околната среда. Това ще става посредством атрактивни игри, кръгли маси и други интересни и забавни прояви.

Всеки ден от младежкия обмен ще бъде председателстван от представители на съответна държава. Младежите на място ще получат конкретни задания и теми, които ще трябва да развият при представянето си. Димитровградските младежи са добре подготвени по всички теми, сподели ръководителят им Ивелина Тонева. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кое Ви демотивира повече да гласувате на Евроизбори `2019?