DGNEWS.EU

Безплатно обучават по дигитален маркетинг в Димитровград

Безплатно обучават по дигитален маркетинг в Димитровград
Jun 22
08:30 2018

Безплатно обучение по дигитален маркетинг, организира Google по проекта си „Дигитален гараж” и SoftUni Digital в Димитровград. Курсът ще се проведе на 27 юни от 15 часа в ОП "Детски и младежки център", ет.2, зала 1. 

Програмата се провежда от 12 специално обучени от Google консултанти, които до края на годината ще проведат безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България.

Програмата „Дигитален гараж” помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Тя предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци.

Проектът се фокусира върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и в него се обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

Поради ограниченият капацитет на залата, места могат да се запазят предварително на телефон 0885 01 55 99 или на фейсбук страницата чрез съобщение, съобщават от ОП "Детски и младежки център".

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какво е за Вас 8 март?