DGNEWS.EU

ОУ „Ал. Константинов” изпрати седмокласниците от Випуск 2018

ОУ „Ал. Константинов” изпрати седмокласниците от Випуск 2018
Jun 20
14:19 2018

Днес седмокласниците от Основно училище „Алеко Константинов“ получиха свидетелствата си за завършено основно образование. Тържеството се състоя от 10:30 часа в кино „Медея“, като залата се напълни с щастливи ученици, техните родители и учители.

В началото на събитието ученици от випуск 2018 благодариха на ръководството и на своите учители за получените знания и умения и за положените грижи през годините. Представител на родителите също изрази благодарността си за всичко, което училището и учителите са направили за техните децата. Директорът на ОУ „Алеко Константинов“ Дорина Желязкова съобщи, че свидетелства получават 84 ученици. Тя благодари на Траяна Иванова, Милко Милков, Росица Танчева, Моника Атанасова, Мартин Руменов и др. за отличното представяне на национални, областни и общински състезания и конкурси в областта на науката и творчеството, както и на Стивън Ангелов, Георги Вълчев, Михаел Станилов и др. за спoртните им постижения на национално ниво.

Желязкова отправи пожелания към завършващите да са упорити, да следват мечтите си и да не позволяват на трудностите да ги спират по пътя на израстването им. Тя връчи свидетелствата и грамоти на отлично представилите се през учебната година, а класните ръководители раздадоха документите за основно образование на останалите седмокласници. Тържеството завърши с обща снимка на випуск 2018. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какво е за Вас 8 март?