DGNEWS.EU

Алековци вицешампиони по бадминтон в националните ученически игри

Алековци вицешампиони по бадминтон в националните ученически игри
Jun 07
09:00 2018

Вицешампион стана отборът по бадминтон момчетата от 5-7 клас на димитровградското ОУ “Алеко Константинов“ в Ученическите игри 2018. Алековци победиха отборите на София, Варна, Севлиево и останаха втори след тима на Първомай. Това е поредното достигане на училището до финалите по бадминтон, които тази година се проведоха от 31 май до 3 юни в Разград. В индивидуалното класиране Михаел Станилов от 7 в клас спечели бронзов медал.

Останалите състезатели, които достойно представиха училището, града и областта ни бяха Георги Бодуров, Светослав Колев, Людмил Иванов и Константин Бинев, а ръководител на отбора беше Димо Динков.  

В Сливен отборът по лека атлетика за момчета се класира на 8-мо място в ученическите финали. Капитанът на отбора Стивън Ангелов от 7 в клас зае две пети места в бягането на 400 метра и тласкането на гюле. Останалите състезатели в лекоатлетическите игри бяха Георги Вълчев, Мартин Стоянов, Денис Наим, Кристиян Тодев, Теодор Лозев, Исус Асенов, а ръководител на отбора беше Александър Дафинов.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Как ще отпразнувате 14 февруари?