DGNEWS.EU

Езиковата гимназия изпрати най-много абитуриенти

Езиковата гимназия изпрати най-много абитуриенти
May 15
14:12 2018

Най-много абитуриенти изпрати днес димитровградската Езикова гимназия „Д-р Иван Богоров“. 75 зрелостници от три паралелки се разделиха с преподаватели и съученици. Тържеството в двора на учебното заведение започна с предаване на училищното знаме и химна на училището. Завършващите излязоха тържествено и заеха местата си, след което запалиха цветни фойерверки с викове „Кой каза?”, броейки до 12.  

С приветствие към абитуриентите се обърна директорът на гимназията Красимир Кръстев. Той пожела на бъдещите студенти здраве, позитивизъм и усмивки по пътя на успеха и на добър час. Той връчи стипендии за високи постижения в учебния процес на учениците Росен Косаков и Теодор Стоянов.

Поздрав към зрелостниците отправи и класният ръководител Тодор Тодоров, който подчерта че няма бивши богоровци и че за последните 5 години хубавите моменти са били повече от трудните. Пред строя бе прочетен и поздравителен адрес от кмета на Димитровград Иво Димов. 

С приветствия към учителите се обърнаха и абитуриентите.  отправиха и зрелостници. Музикален поздрав от фолклорни изпълнения поднесе и ученическия танцов клуб „Богоровци“.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Как ще отпразнувате 14 февруари?