DGNEWS.EU

Димитровградчани сребърни медалисти по скокове на батут

Димитровградчани сребърни медалисти по скокове на батут
Медалистите от СК Младост
May 14
12:06 2018

Сребърни медалисти и втори в страната се класира димитровградския спортен клуб „Младост” в надпреварата за „Купа Север”, състояла се в Плевен през уикенда. Над 10 медала спечелиха скачачите ни на батут индивидуално и на синхрон. Дебют на състезанието направиха 6-годишният Виктор Янков и 7-годишнта Лаура Радева.

При 8-годишните Александър Вакрилов спечели златен медал.При синхронните скокове с Калоян Пеев двамата завоюваха сребърни отличия, като Пеев се пребори индивидуално и за бронзово отличие при 9-10-годишните.

В същата възрастова група Вивиан Гочева и Теодора Шкетрова спечелиха златни медали, а Александрина Дешкова с Ахинора Илиева грабнаха бронза.

Сребърни медалисти при 11-12-годишните стана двойката ни Магдалена Николова и Габриела Делчева. При индивидуалните скокове те се спечелиха съответно трето и пето място в надпреварата.

За златото при 13-14-годишните се пребори и Мария Никова, а Диана Сарафова за сребърното отличие. Двете състезателки се класираха на второ място и при синхроните, спечелвайки сребърни медали.   

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Как ще отпразнувате 14 февруари?