DGNEWS.EU

Кампания срещу дрогата стартира Инер Уил клуб в Димитровград

Кампания срещу дрогата стартира Инер Уил клуб в Димитровград
May 04
12:44 2018

Поредица от инициативи под мотото „Антидрога“ организира Инер Уил Клуб Димитровград. Кампанията е насочена към младежите от общината по проекта на Интернешънъл Инер Уил Дистрикт 248. Кампанията „Заедно срещу дрогата“. Тя се финансира със средствата събрани на официалната вечеря по случай 10-тия рожден ден на клуба.

Дамите от ротари общността са поканили един от най-добрите специалисти по темата „дрога” Желяз Турлаков и екипа му. На 8 и 9 май експертите ще проведат срещи във всички средни училища на територията на общината с ученици, директна работа с тях и разговори лице в лице с бивши наркозависими. Организирани ще бъдат и срещи с родители и хора работещи с наркозависими и техните семейства, полицаи, представители на Детска педагогическа стая, Агенцията за закрила на детето и др.

Проведена ще бъде информационна кампания сред подрастващите чрез листовки и плакати, а на 8 май от 17:30 часа в зала „Гросето” ще се проведе и дискусия по проблема „наркозависимост” с наши съграждани, засегнати и всички заинтересувани.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?