DGNEWS.EU

ГЕРБ Димитровград единни зад лидера си Иво Димов

ГЕРБ Димитровград единни зад лидера си Иво Димов
Иво Димов направи отчет за дейността на ГЕРБ Димитровград
Apr 26
12:42 2018

С безапелационно единодушие досегашният председател на ГЕРБ Димитровград и кмет на общината Иво Димов бе номиниран за лидер на проведеното отчетно-изборно събрание на общинската структура снощи. Преди излъчването на номинациите Димов направи отчет и анализ за дейността на общинската структура на ПП ГЕРБ от 2014 г. Към момента членската маса на общинската организация е близо 1200 души, като в партията са се влели и нови членове, стана ясно от доклада.

Присъстващите на форума 90 делегати направиха номинации за членове на общинското ръководство, организационен секретар и общински ръководител. За 11-членният Управителен съвет на местната структура бяха излъчени 14 имена. За членове на общинско ръководство са предложени Валентина Райкова, Методи Грозев, Теодора Иванова, Красимир Янев, Валентин Христов, Владимир Митрушев, Славейко Иванов, Иван Маринов, Живко Янков, Добринка Ганева, Галина Чингарова, Димитър Витанов, Ива Александрова и Иво Димов. 

Две са номинациите за общински организационен секретар Красимир Янев и Добринка Ганева. Съгласно устава на ГЕРБ Изпълнителната комисия на партията трябва да утвърди окончателно предложенията.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какво е за Вас 8 март?