DGNEWS.EU

Отчетно-изборни събрания провежда ГЕРБ в областта

Отчетно-изборни събрания провежда ГЕРБ в областта
Apr 24
10:10 2018

Редовни отчетно-изборни събрания провежда ГЕРБ в област Хасково. В сряда вечерта общинската организация на партията в Димитровград ще номинира свое ръководство и председател, които да предложи за одобрение от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. На форума отчет за дейността се очаква да направят председателят и кмет на Димитровград Иво Димов и оргсекретаря Кирчо Кирев.

Снощи общинската организация на ГЕРБ Хасково номинира трима за общински председател - настоящият Евгения Ангелова, областният управител Станислав Дечев и Щерьо Янев. На проведеното отчетно-изборно събрание бе приет отчет на председателя Евгения Ангелова за последните 3 години. Гласуван бе 11-членен общински управителен съвет на ГЕРБ. За негови членове бяха предложени общинските съветници Митко Петров, Гергана Бояджиева, Димитър Траянов, Румен Стоянов, Динко Тенев, Таня Захариева, Митко Полихронов, Стойка Хубенова, Милена Трендафилова, Щерьо Янев и Снежана Михайлова. Кандидатите за общински организационен секретар са Антон Иванов, Динко Тенев и Милена Трендафилова.

Делегатите на събранието бяха поздравени от областният координатор на ГЕРБ Хасково депутатът Делян Добрев, който подчерта, че в момента общинските съветници на партията в Хасково показват, че са коректив на кметската власт.

Отчетно-изборни събрания са провели вече общинските структури в Любимец, Маджарово, и Харманли. В четвъртък конференции са насрочени в Ивайловград, Минерални бани, Стамболово и Свиленград, а в петък в Тополовград.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Как ще отпразнувате 14 февруари?