DGNEWS.EU

Зов за помощ: Да помогнем на Симеон

Зов за помощ: Да помогнем на Симеон
Apr 16
10:16 2018

Преди 5 месеца животът на 27-годишния Симеон Янакиев от Димитровград и близките му се преобръща. След като две години се оплаква често от главоболие, посещава различни лекари заради него, прави магнитно-резонансна томография, която констатира много рядко, тежко и прогресиращо заболяване – масивна Syringomyelie C0-Th11 и Syringobulbie, за което в България няма клинична пътека.

В последните два месеца състоянието на Симеон се влошава рязко и на 3 април семейството се консултира с проф. Клекамп в Християнската болница на гр. Квакенбрюк, Германия. Професорът е категоричен, че младият мъж спешно се нуждае от животоспасяваща операция, която трябва да се направи след месец. Стойността й е 20 000 евро. До 2-3 месеца след нея и още една, на стойност 30 000 евро, която ще бъде направена в Международния Институт по Неврология (INI Hannover) в Хановер, Германия, от доц. д-р Венелин Герганов.

Семейството на Симеон не разполага с тези средства. Единственият му шанс за живот е да съберат парите с помощта на добри хора. Затова стартират дарителска кампания, която във Фейсбук е с мотото „Да помогнем на Симеон“. Регистрирана е и в най-голямата онлайн дарителска платформа в България HelpKarma Foundation, където вече са набрани над 1000 евро.

От 5 месеца семейството чака отговор от НЗОК за лечение в чужбина, но такъв все още не е пристигнал, разказва майката Маргарита Михайлова. Тази болест застрашава живота му. Без лечение и без вашата помощ не искам да помисля какъв би бил финалът. Синът ми е млад, прекрасен и достоен мъж, който заслужава да живее!, споделя тя. Симеон е възпитаник на езиковата гимназия в Димитровград и завършил магистратура по финанси.

Моля Ви, помогнете ни да съберем тази непосилна сума! Операциите са изключително спешни и без помощ няма да успеем! Всеки лев и споделяне са от значение и предварително благодарим на всички, които ще откликнат, е горещата молба на майка му Маргарита.

Начините за дарение са:

Дарителска банкова сметка:

IBAN: BG82STSA93000025145185

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

Pay Pal account: simeonyanakiev@abv.bg

Epay: Клиентски номер (КИН): 0391039638

https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-simeon-60

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какво е за Вас 8 март?