DGNEWS.EU

Димитровградчани сред учредителите на „Демократична България”

Димитровградчани сред учредителите на „Демократична България”
Apr 13
13:34 2018

Председателят на ДСБ в Хасково и Димитровград и областен координатор на партията Катя Панева бе сред учредителите на новото политическо обединение в дясно - „Демократична България”. „Заставаме пред вас обединени, силни във вярата си, че заедно можем да създадем истинска политическа алтернатива на настоящото управление, но и със съзнанието за огромната отговорност пред вас, нашите съмишленици, и да ви предложим професионални, смели и реално работещи политически решения“, заяви при учредяването тя.

В изказването си Катя Панева подчерта, че обединението на трите формации цели изграждането на управленска алтернатива, която да осигурява благосъстояние и качество на живот на българските граждани чрез управление, основано на постоянния стремеж към свобода, справедливост, демокрация и успешно развитие на регионите.

Споразумението за създаване на демократичното обединение „Демократична България” бе подписано от председателите на „Демократи за силна България“, „Да България“ и „Зелените“ -  Атанас Атанасов, Христо Иванов и Владислав Панев, който е от Димитровград, вчера. На форума бе представен и екипа на Управленската алтернатива на „Демократична България”. „Нашият идеал е демократична България със здрави институции, където има върховенство на правото и свобода на предприемачеството, която е равноправен и силен член на ядрото на ЕС и НАТО“, се казва в декларацията, приета от учредителите на Обединението.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?