DGNEWS.EU

Разпродават активите на „Общинска охрана”

Разпродават активите на „Общинска охрана”
Mar 06
13:42 2018

Разпродажба на имуществото на бившата „Общинска охрана” в Димитровград обяви ликвидаторът на дружеството Добромир Якимов. Дълготрайните материални активи,ще се търгуват чрез търг с тайно наддаване по реда на чл.20 от Наредба № 6 за реда и условията, при които Община Димитровград упражнява правата на собственик върху общинската част от капитала на търговските дружества.

Предмет на продажба са специализирана сигнално-известителна техника за осъществяване на технически контрол, складови наличности, както и офис оборудване, компютърна техника, мобилни телефони и стопански инвентар. Активите са разпределени в две групи №1 е за инвентара и №2 за СОТ техниката. Съответно началните цени са за първа група 1 493 лева и 8 148 лева – за втора. Сделките не са облагаеми по ЗДДС.

Търгът ще се проведе на 16 март (петък) 2018 г. от 10.00 часа в офиса на Ликвидатора на „Общинска охрана” ЕООД - в ликвидация, находящ се в Димитровград, бул. „Г. С. Раковски” № 16, етаж 2, офис № 16.

Цената на тръжната документация е в размер на 80 лева. Тръжната документация се закупува всеки работен ден от 10 часа до 16 часа до деня, предхождащ деня на търга от офиса на Ликвидатора на „Общинска охрана” ЕООД - в ликвидация, находящ се в град Димитровград, бул. „Г. С. Раковски” № 16, етаж 2, офис № 16. Депозитът за участие в търга представлява 20 %. Повече подробности на сайта на Община Димитровград в "Актуално".

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?