DGNEWS.EU

Христо Шопов отново на димитровградска сцена

Христо Шопов отново на димитровградска сцена
Mar 06
11:52 2018

Почитателите на известния български актьор Христо Шопов ще могат да го гледат отново на димитровградска сцена. На 16 март той ще участва в спектакъла „Всичко или нищо” от 19 часа, като част от националното си турне. На сцената в общинския театър "Апостол Карамитев" Шопов ще се партнира с Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“ те се срещат на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл.

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти, а актьорите Христо Шопов, Лили Маравиля и Ирини Жамбонас са неочаквано откровени и предизвикателни.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?