DGNEWS.EU

Наркодилър крие дрога в чорапи, спипаха го в Димитровград

Наркодилър крие дрога в чорапи, спипаха го в Димитровград
Jan 09
09:47 2018

46-годишен хасковлия е задържан с полицейска мярка за съхранение на дрога. Вчера около 19 часа на улица „Хасковска“ в Димитровград, задържаният е спрян от пътните полицаи с леката си кола „Алфа Ромео“. При проверката на автомобила и мъжа, криминалистите намират 1,25 грама метаамфетамин до ръчната спирачка. При обиск, скрити в чорапите на мъжа са открити 10,40 грама кокаин в 2 полиетиленови плика.

При последвалите процесуално-следствени действия в жилището на хасковлията в квартал “Орфей“ в областния град, е открита още дрога. Укрит в хладилника, опакован с хартия – 450 грама амфетамин, а във фризера – 3 стъклени шишенца, които според думите на мъжа е метадон. В една от стаите са били и 4,45 грама канабис, електронна везна, както и други предмети за употреба на наркотици.

Криминалистите са иззели и преправен газов пистолет-9мм с видимо отстранен от цевта разпръсквач, както и 37 боеприпаси, 2 от които преправени с поставени метални сачми. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354-а ал.3 от НК.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?