DGNEWS.EU

В „Пролет” посрещнаха Коледа с подаръци за всички

В „Пролет” посрещнаха Коледа с подаръци за всички
Dec 23
12:00 2017

С подаръци за всички служители и техните деца посреща Коледа димитровградската компания за производство на дизайнерски дамски чанти „Пролет”. Специално за предстоящия празник Рождество Христово шивачките от четвърти цех на фабриката подредиха богата коледна трапеза по български обичай и традиция. В последния работен ден за тази година някои от тях изпълниха задълженията си с народни носии, а бригадирката им Красимира ги захрани с пита и мед. Снощи фабриката имаше коледно тържество, на което ръководството на компанията раздаде традиционните си награди на най-добре представили се през годината. Отличия бяха връчени за нови и дългогодишни работници, за най-добър бригадир, най-добър моделиер, най-добър цех и отдел, и за най-добра коледна украса на работното място.

Отличени бяха Тонка Димитрова, Павлина Пенева, Дарина Димова, Божидара Михайлова, Николина Калинова, Грета Пенева, Славея Пенева, Даниела Николова, Радостина Христова, Татяна Желязкова, Динка Делчева, Памела Канева, Калина Вълева, Евгени Пенев, Милка Вълева, Билял Билял, Таня Пасева, Марина Пенчева, Димитър Топузов, Диана Господинова, Кристина Иванова, Павлина Тодорова и Яна Андонова. Награди получиха още отдел „Човешки ресурси” и четвърти цех, който грабна и наградата за най-добра коледна украса. Похвали за прекрасните си коледни украси имаше и за първи и пети цех.

„Голям оптимист съм за бъдещето на „Пролет”. Надявам се, че нещата ще вървят все по добре за всички нас и ангажиментите, които ръководството е поело към вас за още по-добри работни места, заплащане и спокойствие, ще реализираме през следващата година. Пожелавам ви здраве, защото всичко останало е това което сами си направим, а не това което ще ни дадат.”, заяви Пламен Цонев от името на ръководството. Той подчерта, че тази година в екипа на „Пролет” са постъпили много млади хора, което е за добро.

Компанията организира и празник за децата на работещите, на който Дядо Коледа раздаде подаръци на 116 малчугани. Специален спектакъл зарадва децата преди те да получат желаните подаръци. Отделно от наградите и подаръците, в навечерието на празниците работещите получиха още финансовите си стимули за лоялност към компанията и кошница с отбрани храни и напитки, които да сложат на празничната си трапеза у дома. От днес работниците излизат в 10-дневна ваканция и ще върнат на работните си места чак на 2 януари. През 2017 година фабриката е произвела над 250 000 кожено-галантерийни изделия за клиентите си от Европа.         

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?