DGNEWS.EU

Евромайките с ръководство в Димитровград след седмица

Евромайките с ръководство в Димитровград след седмица
Mar 23
09:43 2014
Социалната платформа "Евромайки" към партия "България без цензура", водена от Калина Крумова и Даниела Колева ще има свое ръководство в Димитровград. Избирането на местни представителки, които ще защитават правата на българските жени и майки, се очаква да се състои след седмица. 

Това стана ясно при вчерашната среща в КДК, която Крумова и Колева организираха със свои привърженици в бригадирския град. Въпросът кой ще води евромайките тук бе поставен директно, което леко смути част от жените дошли на сбирката, за да чуят законодателните инициативи за по-добър и достоен живот на българската майка, които предвиждат от социалната платформа. Като реална стъпка в тази посока, Клева посочи, че по инициатива на "Евромайки" БДЖ вече е върнало прекъсната преди 15 години практика, майки с малки деца за да ползват предимство при пътуване с влак.       
"България без цензура" е партия на българските майки, защото само майката е тази, която може да обединява. Само една истинска майка може да има свое дете и въпреки това да осинови болно и да го гледа като свое, затова аз казвам: Поклон!, каза по-късно на открита среща с димитровградчани Калина Крумова. "Избрах най-трудната кариера – да бъда майка. За да си майка у нас са нужни много усилия – родила съм на България три деца и се гордея с това. Тук съм, за да ви кажа, че интелигентната и работеща майка няма повече да се труди без да получава онова, което й се полага",  заяви на свой ред и Даниела Колева.0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?