DGNEWS.EU

Номинират спортист на годината до края на месеца, връчват наградите догодина

Номинират спортист на годината до края на месеца, връчват наградите догодина
Миналогодишните носители на спортните отличия в Димитровград
Dec 14
14:56 2017

До 30 декември ръководствата на лицензираните спортни клубове в община Димитровград имат право да номинират спортист, отбор и треньор на годината. Клубовете могат да правят до три предложения за отличието „Спортист на годината“ в направленията „детско – юношески спорт” и „мъже и жени”, и по едно за други две награди - „Отбор на годината” и „Треньор на годината“. Те трябва да попълнят анкети по образец, които да внесат в деловодството на общинска администрация преди Нова година.

Постъпилите предложения ще се обсъждат от комисия, която до 15 януари трябва да номинира носителите на наградите. До тогава кметът Иво Димов трябва да номинира носител на специалната награда „Дългогодишен принос в областта на спорта“.

Официалната церемония по връчване на специалните награди за спортист, отбор и треньор на годината и за дългогодишен принос в областта на спорта, на Община Димитровград ще се състои в началото на 2018 година, а не в навечерието на коледните празници, каквато бе традицията досега. Промяната е заради приетата тази година нова наредба за символиката, отличията и наградите на Община Димитровград.   

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?