DGNEWS.EU

Търсят селскостопански работници за Португалия и Испания

Търсят селскостопански работници за Португалия и Испания
Dec 07
16:52 2017

Дирекция “Бюро по труда” Димитровград предлага сезонна работа за селскостопански работници в Португалия и Испания. За Португалия се търсят мъже и жени на възраст между 18 и 50 години. Те ще берат малини, къпини и боровинки. Работодателят предлага добро заплащане плюс бонуси и безплатно жилище, както и обяд и вечеря или пари за храна. Кандидатите трябва да имат завършено основно образование, чисто съдебно минало, както и земеделски опит, тъй като ще гонят норма минимум 4 кг продукция на час. Одобрените кандидати задължително ще бъдат на изпитателен период от 15 дни, като заминаването е през февруари-март 2018 г. Трябва да имат готовност за извънреден труд и работа в почивните дни.

Работата в Испания е само за жени от 18 до 45 години. На тях се предлага бране на ягоди и боровинки от февруари 2018 г. Те трябва да притежават основно образование и опит в селското стопанство и да са издръжливи, както на високите температури в парниците, така и на начина на бране на ягоди. Испанският работодател предлага добро заплащане.

Желаещите да кандидатстват, трябва да се запишат за интервю с работодател в Дирекция “Бюро по труда” Димитровград стая 6. Крайният срок за набиране на кандидати е 12 януари 2018 г. за Португалия и 22 януари за Испания.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?