DGNEWS.EU

Откупки за 1153 лв. направиха дарители за лечението на Антон

Откупки за 1153 лв. направиха дарители за лечението на Антон
Dec 06
10:22 2017

Най-малко десет картини на димитровградски художници и творби на приложното изкуство бяха продадени при откриването на благотворителната изложба-базар в подкрепа на димитровградчанина Антон Лозев. За час в зала "Асен Крайшников" на КДК бяха събрани 1 153 лв. за лечението на създателя на първия в страната клуб по акробатичен рокендрол.  

"Мисия Надежда за Антон" продължава, благодаря на всички присъстващи тази вечер и на всички, които до момента помогнаха в кампанията, сподели Калина Тонева, която е бивша възпитаничка на Антон Лозев и една от инициаторите на благотворителната кампания. Тя съобщи, че вече е набрана сумата от 10 000 долара за първата вливка на стволови клетки за Антон, която ще се извърши в чужбина. Необходими са още 30 000 долара. Ние не се отказваме и кампанията продължава”, заяви младото момиче.

"Във възторг съм от това което се случва в града, толкова много благодетели, радвам се видя тази вечер пълна залата", сподели председателят на КДК Гроздан Грозев.

В изложбата-базар са представени близо 60 творби на художници, фотографи и приложници. Цените на всички те са на достъпни, а някои се предлагат под себестойността им. Изложбата остава отворена до 15 декември и до тогава желаещите могат да правят откупки. Залата ще е отворена между 10 - 13 часа и 15 - 17 часа.

Банковата сметка за дарения: 

Юробанк България АД

IBAN BG52BPBI79261062432301

BIC BPBIBGSF

Антон Игнатов Лозев

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?