DGNEWS.EU

Глобиха двама за хулиганство след екшън в сервиз

Глобиха двама за хулиганство след екшън в сервиз
Dec 05
15:10 2017

Глоби отнесоха двама димитровградчани за хулигански прояви от районния съд в Димитровград. Наказаните от Темида сътворили истински екшън в автосервиз, намиращ се в района на бившата консервна фабрика в града. 32-годишният Иван Д. и 36-годишният Пресиян Г. се засекли в сервиза и между тях избухнал скандал. Повод станала стара вражда свързана с продажба на кола и спор за дължими пари по въпросната сделка.

Иван за пореден път поискал от Пресиян да му върне дължимите от няколко години пари. Последният започнал да сипе обиди, заявявайки че нищо не му дължи. Тогава по-младият се качил в автомобила си и форсирайки двигателя потеглил към по-възрастния с намерение да го блъсне. Пресиян успял да отскочи встрани и на свой ред започнал да ругае, стигнал до колата и  нанесъл удари в главата на Иван през отворения прозорец на шофьорската врата. Опитал се да го извади навън, но застрашеният водач афектиран дал мръсна газ и отпрашил, става ясно от свидетелските показания.

Очевидци на инцидента станали работещи в автосервиза и техни клиенти. Точно когато всички мислели, че скандалът е свършил, последвала втора част. Иван се върнал с дървен сап в компанията на свой приятел, и започнал да налага по главата 36-годишният мъж. Монтьорите и клиентите се спуснали да ги разтърват. Успели да хванат двамата, но точно в този момент Пресиян извадил от джоба си газов пистолет и стрелял срещу Иван. В крайна сметка страничните наблюдатели прекратили екшъна. И двамата подали жалби в полицията и се сдобили с обвинения за дребно хулиганство. Темида отсъдила те да платят глоби от 150 и 300 лева. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?