DGNEWS.EU

Коледният дух завладя Димитровград, Дядо Коледа пристигна с джип, грейна елхата

Коледният дух завладя Димитровград, Дядо Коледа пристигна с джип, грейна елхата
Dec 04
19:15 2017

Стотици димитровградчани изпълниха площада и посрещнаха Дядо Коледа тази вечер на площад „България”. Добрият старец пристигна с мощен джип под полицейски ескорт и бе посрещнат от кмета на общината Иво Димов.

След топлото посрещане, белобрадият гост и домакинът поздравиха от сцената събралото се множество. Дядо Коледа отбеляза, че за една година Димитровград се е разкрасил, а около него са вдигнати нови заводи. Кметът пък пожела на всички весели празници с повече светлина в душите, с повече късмет и успехи в начинанията през новата година, и много любов и грижа към близки и приятели. 

Програмата продължи с изпълнения на коледни песни от децата от детска вокална група „ Слънчогледи” и огнено шоу. Преди пристигането на Дядо Коледа на площада звучеше магичната музика на саксофониста Милен Стойков, а гостите можеха да замезят с кебапчета и червено вино. Най-малките се радваха на влакчета, въртележки и подаръци от сергиите.

Младежи от Детския и младежки център се включиха в украсяването на живи коледни дръвчета на площада. Тържеството завърши с пищна заря. С нова коледна украса засия и големия фонтан пред сградата на съда.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?