DGNEWS.EU

Общинският съвет провежда ноемврийското си заседание днес

Общинският съвет провежда ноемврийското си заседание днес
Nov 30
08:27 2017

Договарянето на два кредита – за МБАЛ „Света Екатерина” и за проекта за ново улично осветление, ще разискват на днешното си заседание общинските съветници в Димитровград. В дневния ред на ноемврийската сесия са включени общо 24 точки.

Очаква се местния парламент да упълномощи кмета Иво Димов за издаване  на запис на заповед  по спечелен проект за интелигентна медицина по програмата за трансгранично сътрудничество с Гърция. Допълнение към програмата за управление и разпореждане с общинската собственост, промяна по бюджета на общината за 2017 година и предоставяне на общински полски пътища, са част от темите.

Приемане на Наредба за определяне размера на местните данъци на територията на община Димитровград, допълнение към наредбата за  управление на отпадъците и избор на одитор, който да извърши задължителен независим финансов одит на годишния финансов отчет за 2017г. на болницата се очаква да гласуват светниците.

Откриване на Клуб на хората от третата възраст и хора в неравностойно положение и специални потребности в с. Радиево и предоставяне на концесия на общински язовири и отдаване под наем на общински имоти и продажба на такива, са друга част от темите. Решение за гласуване в извънредно общо събрание на съдружниците на „ВиК” и съдбата на физкултурния сало на училището в Меричлери, са сред предвидените за разискване въпроси.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?