DGNEWS.EU

„Подари усмивка за Рождество Христово” стартира в Димитровград

„Подари усмивка за Рождество Христово” стартира в Димитровград
Nov 28
16:12 2017

Акция „Подари усмивка за Рождество Христово” ще стартира от 4 декември в Димитровград. Инициативата е на фондация „Подари усмивка”, която за 11-та поредна година има желание да зарадва с подаръци за Коледа деца в неравностойно социално положение в общината. До 9 декември всеки който желае, може да приготви подаръчна кутия и да я занесе в офиса на фондация "Подари усмивка" в Търговския комплекс на бул."Раковски" №16.

Ще се приемат подходящи за момичета и момчета подаръци като играчки, училищни материали, пособия за лична хигиена или трайни лакомства. В кутиите не е желателно да се поставят употребявани или повредени вещи, малотрайни храни, чупливи предмети, играчки като ножове, пистолети, фигурки на войници и др.

Най-нуждаещите се деца от Димитровград и селата ще бъдат зарадвани от доброволците на фондацията в навечерието на Коледа. През тази година общо 155 малчугани от бедни семейства бяха зарадвани с подаръци. Повече за кампанията на телефон 0885 779 742 - Наталия Делчева или на страницата на събитието във Фейсбук.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?