DGNEWS.EU

Кметът надъха волейболистките на "Раковски" преди срещата им с "Левски"

Кметът надъха волейболистките на "Раковски" преди срещата им с "Левски"
Nov 10
09:48 2017

Победи, призово място в крайното класиране на женския волейболен шампионат и домакинство на турнира за Купата на България. Тези три ясни цели постави пред волейболистките на “Раковски” - Димитровград кметът Иво Димов на първата им тренировка в обновената спортна зала “Младост”.

Снощи момичетата и старши треньора Габриела Айшинова бяха посрещнати в залата от градоначалника. Той им пожела да се чувстват в новата модерна зала като у дома си. „Целта ни е да побеждаваме, както направихте в последния мач с "Левски" за което поздравявам. Ако имате нужда от нещо споделяйте, за да решаваме нещата в движение”, заяви пред момичетата Димов. 

Главният мениджър на клуба Петър Ташев сподели, че треньорският екип на женския отбор е прецизно подбран и работи много добре. Волейболистките се развива добре под наставничеството на Айшинова, която е млад и перспективен треньор. Клубът има помощник-треньор Петя Хрисчева, масажист и статистик, без които вднешно време не може, коментира Ташев. 

От 18 часа тази вечер в спортна зала "Младост"  "Раковски" приема в контрола "Левски". Момичетата ще разчитата и на подкрепата на публиката, за която входът е свободен.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?