DGNEWS.EU

Премахването на изоставените коли в Димитровград продължава

Премахването на изоставените коли в Димитровград продължава
Nov 06
14:57 2017

Продължава мащабната кампания по разчистване на старите изоставени автомобили от общински терени в Димитровград. Акцията бе предприета от администрацията в началото на месец юли. В резултат от проверките на 105 коли са сложени уведомяващи стикери за доброволно преместване на колите. От тази възможност са се възползвали 47 собственика, а 13 автомобила са били закарани на наказателния паркинг на ул."Вилхем Пик".

В рамките на няколко дни 11 от собствениците на репатрираните автомобили са си ги прибрали обратно, след заплащане на необходимите разходи по репатрирането и престоя им на паркинга. Към момента са останали само два автомобила на наказателния паркинг.

За други 45 автомобила в занемарено състояние тече срокът за преместването им, уточняват от общината.

Припомняме, че изоставените автомобили извън движение ще бъдат репатрирани на паркинга на ул."Вилхем Пик" и ако в период от 14 дни не бъдат потърсени могат да бъдат предавани за разкомплектоване. Освобождаването на автомобила се извършва, след като собственика заплати разходите по принудителното преместване и съхранението на автомобила съгласно Наредба №34, чл.45, ал.4.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли въвеждането на допълнителна здравна застраховка?