DGNEWS.EU

Общината обяви конкурс за есе и рисунка

Общината обяви конкурс за есе и рисунка
Oct 13
10:11 2017

Общински ученически кнкурс за есе и рисунка обява Община Димитровград по повод Денят на народните будители - 1 ноември. Право на участие имат ученици от IV до XII клас, разделени в две възрастови групи- IV -VII клас, VIII -XII клас. Есето трябва да е до 2 стандартни машинописни листа (шрифт Times New Roman, размер 12). Творбите могат да бъдат изпращани от автора, родител/настойник или учител. Всеки участник има право да участва само с една творба, която не трябва да е публикувана на друго място или да участва в друг конкурс. 

Съгласно регламента за рисунка, всеки участник може да изпрати не повече от две рисунки. Може да се използва свободно избрана техника: акварел, темперни бои, пастели, графика, флумастер, молив, колаж. Рисунките не трябва да се паспартират и няма да бъдат връщани на авторите. 
          
Всяка конкурсна работа трябва да бъде придружена от информация за името на автора, възраст, училище, пощенски адрес, телефон, еmail и адрес за контакти. Участниците трябва да представят творбите си на хартиен носител до 23 октомври 2017 г. в стая 137, ет. 13 Общинска администрация Димитровград.

Компетентно жури ще извърши оценяване на есетата и рисунките в двете възрастови групи, а победителите ще получат грамоти и предметни награди, съобщиха от общината.                                             

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?