DGNEWS.EU

Откриват спортна зала „Младост“ на 25 октомври

Откриват спортна зала „Младост“ на 25 октомври
Oct 12
08:32 2017

Официално откриване на обновената спортна зала „Младост“ в Димитровград ще се състои на 25 октомври, съобщи кметът Иво Димов. Откриването ще стане с концерт на ансамбъл „Чинари“, които ще представят своята постановка „Ние Българите“. „Гордея с тази зала, получи се едно много добро съоръжение с най-много места в Хасковска област, а добрата акустика го прави подходящо, както за спортни мероприятия, така и за концерти“, заяви Димов.

Градоначалникът сподели също, че в момента по залата текат последните довършителни работи. Полага се изкуствена настилка на външните стълби, монтира се LED осветление на вътрешните стълби, свързват се електронните табла и се почиства. „Остана само да се ремонтира ниската част, където от ремонт се нуждаят двете големи зали и помощните помещения. Има идея там се направи и фитнес за състезателите, както и да се възстановят сауната и басейна. Ще се опитаме да направим този ремонт с общински средства“, допълни Димов.

Покани да присъстват на събитието са изпратени до министър председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Колев и председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Входът за откриването ще е свободен. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?