DGNEWS.EU

Театрална школа „Апропо“ с награди и нови попълнения

Театрална школа „Апропо“ с награди и нови попълнения
Oct 05
17:49 2017

Първокласничката Симона Вълкова бе най-малката сред явилите се на кастинга за млади таланти, организиран от театрална школа „Апропо“ днес. Освен Симона своите заложби на сцената в Културен дом „Химик“ показаха Яница Минчева, Гален Димитров, Стилияна Бехова и Деница Маргаритова. Днес новоприетите и първите наставления от своите ръководители за усвояване на сценичното изкуство.

„И петимата са приети. Направихме по скоро, за да разберем възможностите на децата, а не да връщаме кандидати“, сподели ръководителят на школата Делчо Тодоров. Освен него в комисията, която оценяваше кандидат-актьорите бяха илюзионистът Тодор Славов и Росен Караджов.

Междувременно завчера двама възпитаници на „Апропо“ - Мартин Бялков и Росен Караджов спечелиха високи отличия в поетичен конкурс по стихове на поета Ивайло Балабанов в Свиленград.

Първо място във възрастова група от 1 до 8 клас спечели Мартин Бялков, а Росен Караджов взе втора в групата от 8 до 12 клас. Ръководителят на школата Делчо Тодоров сподели, че това е първото представяне на сцена на неговите възпитаници за новата учебна година и е доволен от техните постижения.

Припомняме, че днес от 16:00 часа в културен дом „Химик“ театралната школа организира кастинг  за млади таланти с цел попълване на групата.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?