DGNEWS.EU

Започва учебната година в Детски и младежки център

Започва учебната година в Детски и младежки център
Sep 27
15:55 2017

Новата учебна година в Детски и младежки център стартира на 2 октомври. Тази година общинското предприятие разкрива 20 извънкласни форми на обучение, в които децата ще могат да творят и да се забавляват.

Вече е готов и графика, по който ще се провеждат занятията в различните школи. Първа врати ще отвори школата по пиано „Нотефорте“. Заниманията там започват в понеделник в 12:00 часа. Същия ден своите първи занятия от 15 часа ще проведат школата по рисуване „Палитра“ и театрална школа „Апропо“. Общинският ученически парламент се събира от 15:30 часа. Танцов състав „Гайтанче“ се събира от 16 часа, а от 17 часа - вокална група „Южняче“ и школа по фотография „Пик“.

Театрална школа „Апропо“ ще провежда своите занятия в Културен дом „Химик“ в дните вторник, четвъртък и петък, а в понеделник и сряда в сградата на Детски и младежки център. Занятията на школата по скейтборд са на площадката в парк „Марица“. Уроците по английски, немски и испански език за всички възрасти ще се водят в Българо-гръцкия обучителен център в бившето ОУ „Климент Охридски“. Клубът по тенис на маса ще провежда занятия в сградата на бившия МУЦ до детска градина „Приказка”.

За информация тел.0885 01 55 99 – Красимира Тодорова – ръководител извънкласни дейности с деца. В снимките долу можете да видите списъка с ръководителите със съответните телефони за връзка. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?