DGNEWS.EU

Общината стартира прием на документи за фонд „Ин витро”

Общината стартира прием на документи за фонд „Ин витро”
Jul 17
15:36 2017

Документи на кандидатите за финансова помощ от общински фонд „Ин витро” в Димитровград ще се приемат от 18 юли до 18 август 2017 г. От тази година средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди. 

Приемът на документи ще се извършва съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград. Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград, в раздел Дейности и услуги.

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Делово и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?