DGNEWS.EU

НАП продава хотел в Свиленград за 660 600 лева

НАП продава хотел в Свиленград за 660 600 лева
Jul 10
14:04 2017

Семеен хотел в граничния Свиленград продава за 660 600 лева офисът на Националната агенция за приходите в Хасково. Имотът е триетажен и с 11 стаи. Парцелът, върху който е построен, е голям 321 квадратни метра, а разгърнатата му застроена площ е 605 квадратни метра. Съществува и е разработен като хотел от 2012 година. Освен, че е близо до границата, Свиленград е известен с разнообразието от игрални зали, което предлага на гостите от съседни държави. Това вероятно ще засили интереса към обявения за продажба хотел.

Той може да бъде огледан в присъствието на публичен изпълнител от офиса на НАП в Хасково от следващия понеделник, 17 юли до 26 юли включително. В същия срок – до 26 юли следва да бъдат внесени депозит за участие в търга, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена и ценово предложение за покупка. Подробности за продажбата и снимки на хотела могат да бъдат да бъдат разгледани в електронната страница на приходната агенция на е-адрес http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/40723 .

През месец юли, публичните изпълнители от офиса в Хасково продават още поземлени имоти в Харманли и в село Железари, община Ивайловград, както и няколко автомобили на цени от 900 до 6 375 лева.

806 хиляди лева от подобни продажби е спечелил за бюджета офисът на НАП в Хасково през първите шест месеца на годината. По-голямата част от приходите, над 700 хиляди лева, са от търгове на недвижими имоти, а останалите средства – от продадени превозни средства.

От Агенцията в града напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От офиса в Хасково препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Подробности за всички търгове, организирани от НАП, са достъпни в интернет на адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?