DGNEWS.EU

„Street Dust Dance” се завърна с 13 медала и 2 купи от Приморско

„Street Dust Dance” се завърна с 13 медала и 2 купи от Приморско
Jul 10
13:55 2017

От успешно участие в Шестото издание на фестивала „В магията на танца и морето” в Приморско се завърнаха танцьорите от  Спортен танцов клуб „Street Dust Dance”. На фестивала провел се в черноморския курорт от 5 до 7 юли, момичетата ръководени от балетния педагог Миглена Бинева завоюваха 13 медала и две купи.

На сцената в Приморско танцовата формация се представи с 19 деца, от които 7 са от Хасково, които са към тамошния детски и младежки център.

Възпитаничките на Бинева се състезаваха в стил хип-хоп, във всички възрастови групи на надпреварата и представиха солови и дуетни изпълнения.

При соло изпълненията във възрастова група над 16 г. победител стана Жулиета Бинева, а при дуетите партнирайки си с Калина Колева двете заеха първо място. На второ място в същата възрастова група са дуета  Нелина Метишева - Радина Бодурова от Хасково. Първо място при соловите изпълнения в групата 12-15 г. спечели Валерия Петрова също от Хасково. Представители на клуба се класираха пъви и в групата при най-малките от 9 до 11 години.

Във фестивала в Приморско вземат участие представители на клубове от цялата страна, които се състезават в стиловете  класически танц, джаз, модерни техники, характерни танци, етно шоу, танцово шоу, мажоретки, акробатичен танц, латино шоу и хип-хоп.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забраната фирми на общински съветници да въртят бизнес с общините?