DGNEWS.EU

Дует "Мания" и Илия Ангелов пеят в подкрепа на млади таланти в Димитровград

Дует "Мания" и Илия Ангелов пеят в подкрепа на млади таланти в Димитровград
Кристин Стефанова
Jul 05
12:50 2017

Благотворителна вечеря с участието на Илия Ангелов от легендарната българска група „Диана Експрес” и дует „Мания“ ще се проведе на 31 юли в ресторант „Москва“ от 20:00 часа. „Димитровград е град на мечтите, не само на думи но и на действия! Да подкрепим младите таланти на Димитровград!“, е призивът на организаторите. Благородната инициатива цели набиране на средства за подпомагане подготовката на младите димитровградски таланти Кристин Стефанова и Ивайло Костов. Цената на кувертите е 10 лв., като половината от тях са за менюто, а останалите отиват за благотворителната кауза.

Кристин Стефанова е на 11 години. Победител е в Международния музикален фестивал в Албена – лауреат първа степен. Носител е на много престижни награди от редица музикални фестивали и конкурси.

17-годишният Ивайло Костов е републикански шампион по джудо, с престижни  позиции в класациите на световни първенства.

Желаещите да закупят куверти могат да направят това на телефон: 0884 03 75 51-Тодор Славов и 0889 58 15 15-Петя Миткова.

Миналата година инициативата „благотворителна вечер” подпомогна успешно културистът Светлин Николов, който впоследствие стана шампион. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забраната фирми на общински съветници да въртят бизнес с общините?