DGNEWS.EU

Изгоря джипа на Венко Павлов в Димитровград

Изгоря джипа на Венко Павлов в Димитровград
Jul 01
00:54 2017

Джипът Сузуки „Витара“ на димитровградчанина Венко Павлов изгоря тази нощ. Пожарът в паркирания на бул. "Раковски" бял автомобил лумна около 23:30 часа. Очевидци разказаха че огънят излизал от вътрешността на колата. Те подали и сигнала на спешния тел. 112. От силния огън стъклата на колата се пръснаха, имаше и отделни леки взривове, които разпръснаха горящи отломки по пътното платно. Късмет бе, че нито едно от тях не изпочупи стъклата на намиращата в близост банка и магазини. 
На мястото след минути пристигна полиция и пожарна. Движението бе спряно за кратко докато огнеборците гасиха колата. 
По това време нищо неподозиращият собственик Павлов чул суматохата от дома му, намиращ се непосредствено до мястото. Той стана очевидец на последните спасителни действия на автомобила си и разговаря и с извършващите оглед полицаи.
Пред dgnews.eu Венко Павлов бе категоричен, че пожарът е умишлен. На въпрос има ли врагове той отговори лаконично: "Те се знаят кои са", но отказа да назове имената им. Утре ще бъде правен повторен оглед, за да се установи причината за пожара. През последните дни е имало други посегателства върху същия автомобил. Веднъж са й рязани гумите, а друг път колата е била посипана с пръст, разказаха запознати.

3 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли забрана на рекламата за хазартни игри и ограничаване местата за продажба на лотарийни билети?