DGNEWS.EU

Взривове спират за час движението между Димитровград и Хасково

Взривове спират за час движението между Димитровград и Хасково
Jan 10
11:27 2014
Днес следобед за час ще бъде спряно движението на автомобли главния път между Димитровград и Хасково, част от републиканския І-5, информира агенция "Пътна инфраструктура" на официалната си страница в интеренет. 
Затворен за движение между 15 и 16 часа днес ще бъде пътния участък от разклона за с. Добрич до разклона на с. Крепост. Временната забрана се въвежда заради извършване на взривни дейности в района на новостроящата се магистрала "Марица".
Все още няма яснота откога ще бъде въведена забраната за движение на тежкотоварни автомобили между двата града. Припомняме, че последното намерение на АПИ бе, да въвъде временна организация на движение на камионите от средата на този месец. Все още няма определена конкретна дата, заяви кметът на Димитровград Иво Димов. 
Въпросът за лошата комуникация между пътната агенция и общинска администрация, градоначалникът поставил при вчерашната си среща с члена на Управителния съвет на АПИ Дончо Атанасов. От него Димов получил уверението, че оттук нататък той и община Димитровград ще бъде своевременно информирана за настипващи събития на нейна територия. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?