DGNEWS.EU

Мъж плаши 20-годишна продавачка с електрошок, ограбва я

Мъж плаши 20-годишна продавачка с електрошок, ограбва я
Dec 17
17:08 2013
Неизвестен мъж е извършил грабеж над продавачка в магазина за кафе и цигари на улица „Ромен Ролан” в Димитровград, съобщиха от пресцентъра на МВР в Хасково. 
Вчера към 19,30 часа мъжът влязъл в магазина и си поискал кутия цигари. 20-годишната Красимира обяснила на клиента, че такава марка не продава и той излязъл от бакалията. Минути по-късно се завърнал. Заплашил момичето с електрошок и поискал оборота от касата.
Димитровградчанката не склонила и той насила я принудил да влезе в складовото помещение в магазина. Апашът отскубнал от врата й 6-грамов златен синджир и отнел от касата 370 лева от оборота. 20-годишната Красимира разказа пред наш репортер за случая, но отказа да бъде снимана. Въпреки вчерашния инцидент, днес тя беше отново на работа зад щанда. Започнала работа в магазина преди месец. 
Димитровградчнаката призна, че сериозно се уплашила, защото за първи път участва в екшън. Не познава нападателят си, но сподели, че същият и друг път е идвал да пазарува тук. Успя да го опише като страшен и на средна възраст.   Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?