DGNEWS.EU

Сайтът dgnews отличен с грамота за прохождаща медия в Димитровград

Сайтът dgnews отличен с грамота за прохождаща медия в Димитровград
Dec 12
19:08 2013
С грамоти отличи общински съветници и кметове на последното за тази година заседание на ОбС неговия председател Стефан Димитров. Отличията вървяха с календар за 2014 г. и луканка „подкова” за берекет през новата година от димитровградския производител „Лотос”. Всяка от грамотите имаше свое име, което къде хумористично, къде сериозно, отразяваше реални факти около наградените. Сред отличените като прохождаща медия бе и най-новия новинарски сайт в Димитровград – dgnews.eu.
Шериф на годината стана кметът на Меричлери Ангел Колев, който на два пъти сам успя да осуети набезите на иманяри в околностите на града. Като най-голям производител на радостта на народа грамота „Наздраве” получи кметът на с. Злато поле Иван Иванов, който е и собственик на ракиен казан.

Ангел Колев


Иван Иванов
Като заслужили майстори на спорта в общината бяха отличени кмета на с. Странско Фильо Стоев и колегата му от Радиево Румен Димов, които инициираха създаването на новия футболен клуб  „Възход”. 

Румен Димов
За най-елегантни общински съветници бяха отличени Катя Генева и Петър Томов. Създателката на димитровградската модна къща „Юнона” получи грамота „Шанел”, а колегата й  по парламентарна банка Петър Томов от Единна народна партия - „Пако Рабан”.

Катя Генева
Отличието „Единствен и неповторим” отнесе съветникът Иво Георгиев за инициативата си за разполагането в Димитровград на първия в България рециклиращ център.

Иво Георгиев
Като най-добър ловец сред общинарите с грамота „Диана - богинята на лова” бе отличен местният парламентарист Иван Гочев за отстрелян 180 кг глиган при откриването на тазгодишния лов на едър дивеч.

Иван Гочев
Грамота „Кобрата” бе връчена на Тодор Тодоров от БСП като съветник с най-твърдата ръка в местния парламент. Съпартиецът му Сашо Спасов пък бе провъзгласен за оратор на годината заради умелото прилагане на науката риторика в пленарните дискусии.

Тодор Тодоров

Сашо Спасов
Кметът на с. Сталево Панчо Панушев стана „карък на годината” заради неуспешната му борба с неволите. Селото чака разрешаване на 3 сериозни проблема - годна вода за пиене, изграждането на жп надлез и кариерата, която застрашава културно-историческото наследство на селището. 

Панчо Манушев-Мърфи
За най-активен съветник бе отличена Катя Панева като вносител на най-много внесени докладни в защита интересите на димитровградчани. Грамота „Бъдеще за България” за най-перспективен общински съветник получи Мариела Ангелова заради перспективата скоро да стане майка.

Катя Панева
Грамота „Бетовен” за най-емоционален общински съветник бе провъзгласен Данчо Данев. „Бермудски триъгълник” пък получи за неразгадаемата си същност съветникът Тодор Ташев.

Данчо Данев
Като кмет на годината за най-сериозни инвестиции в село Каснаково бе отличен Тодор Атанасов. Кметът на Димитровград Иво Димов получи наградата „Мара” за фолклорните му постижения и определени реплики към ОбС. Не беше подминат и самия Стефан Димитров, който получи грамота „Минчо Празников” за точните му прогнози в ОбС.

Стефан Димитров получи своята грамота с кутия бонбони 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?