DGNEWS.EU

Хванаха трима за кражба и един за грабеж

Хванаха трима за кражба и един за грабеж
Nov 29
13:21 2013
21-годишен младеж от Димитровград за извършени 2 грабежа задържаха тукашните полицаи. През май и юни момчето е нападнало две жени на 70 г и 60 г в града и е откраднало 5-грамов златен синджир, портмоне с 15 лева и лични документи. Още тогава 
криминалистите са го уличили като извършител на престъплението и са го обявили за издирване. След задържането му, познатият на органите на реда димитровградчанин е признал за стореното и е бил разпознат от свидетели. Уведомен е наблюдаващия прокурор, работата по случая продължава.
През изминалото денонощие, димитровгродските полицаи са задържали и други трима крадци от общината. 19-годишен младеж от Димитровград е закопчан за кражба на велосипед. Апашът е задигнал колелото, което е било заключено със стоманено въже с катинар от метална преграда на ул. „Ана Маймункова” в града. Самоличността му е била установена след подаден сигнал от 58-годишния собственик на велосипеда.
30-годишен жител на село Долно Белево и 24-годишен 
димитровградчанин също са задържани за домова кражба. Мъжете откраднали от къща в с. Долно 
Белево микровълнова фурна, печка и друга покъщина. Криминалистите са доказали, че извършителите са продали на други хора част от откраднатите вещи. Образувани са досъдебни производства.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?