DGNEWS.EU

Митрушев гласен за общински лидер на ГЕРБ

Митрушев гласен за общински лидер на ГЕРБ
Nov 12
10:25 2013
Кметът Иво Димов, депутатът Владимир Митрушев и Кирил Киров бяха номинирани снощи от партийния актив на ГЕРБ за лидери на организацията в Димитровград. За членове на общинското ръководство пък бяха излъчени общинските съветници Николай Колев и Валентин Христов, кметът на село Добрич Марин Маринов, общинският служител Валентина Костова и Боян Боянов. До месец изпълнителната комисия на партията ще трябва да реши кой да води структурата в бригадирския град.
Въпреки интереса на медиите, мястото и часът на делегатското събрание до последно се пазеха в тайна. От пиар съобщение на партията стана ясно, че закрития за журналисти форум се състоял в театъра. Видно от предоставените ни снимки на него са присъствали депутатите на ГЕРБ Делян Добрев и Ирена Узунова.  
Така излъчените номинации на общински лидер показват, че интрига около поста няма. Почти сигурно е, че за мястото се гласи депутатът Владимир Митрушев. Да поеме тежкия кръст го уговарял от известно време колегата му по парламентарна банка Делян Добрев, довериха наши източници. Двамата народни избранници и Иво Димов пристигнаха заедно на форума. Преди това те имаха кратка среща в офиса на ГЕРБ.  
Натискът явно наложил и спешното приемане на Митуршев в редиците на ГЕРБ. В противен случай снощната му номинация би била немислима съгласно партийния устав. Как и кога димитровградчанинът се е влял в Бойко Борисовата партия продължава да бъде мистирея. Предполага се, че това е станало между 7 октомври и 10 ноември. Не друго, а липсата на официално негово членство е станало причина делегатското събрание да бъде изненадващо отложено преди месец, коментират запознати. Кому беше нужен целия този фарс се питат в Димитровград.    

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?