DGNEWS.EU

Конкурс за рецитатори обявиха в Димитровград

Конкурс за рецитатори обявиха в Димитровград
Feb 06
12:08 2015
Конкурс за рецитатори "Моята България" обявиха общинските съветници от сесийна група "Да за Димитровград!". Инициативата е по повод Националния празник на България - 3 март. Конкурсът ще се проведе на 28 февруари от 10:00 часа в конферентната зала на КДК. В него могат да участват както деця, така и възрастни. Надпреварата ще се провежда в пет възрастови групи: от I-ви до IV-ти клас; от V-ти до VIII-ми клас; от IX-ти до XII-ти клас; от 18 до 25 години; и над 25 години.
 В конкурса се допускат творби на български автори (или откъси на произведения) от периода на българското Възраждане. Всеки рецитатор ще разполага с до 5 минути за представяне. Журито ще присъди три предметни награди във всяка възрастова група, а всички ще получат дипломи за участие.
Записвания могат да се правят на лични съобщения във фейсбук страницата на Съветническа група на Коалиция „Да за Димитровград” или на еmail: daza_dimitrovgrad@abv.bg. Кандидатите трябва да посочат трите си имена, възраст, телефон за контакт, име на произведението и неговия автор.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?