DGNEWS.EU

Семинар учи бизнеса на висока ефективност

Семинар учи бизнеса на висока ефективност
Oct 15
10:30 2013
Семинар на тема „Седемте навика на високоефективните хора” организира на 24 октомври в София сдружение „Средногорие Мед Индустриален Клъстер”. Форумът ще се проведе в бизнес център „Земята и хората” от 9 часа, съобщават от местното представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/. 
Семинарът е по едноименната книга бестселър на Стивън Кови и представя цялостен подход за изграждане на балансирана и успешна личност. Лектор е Стивън Питърсън, бизнес консултант от САЩ. Основните теми, които ще бъдат представени под формата на 8 лекции са: принципи на личностното управление, принципи на самоорганизирането, принципи на ръководене в екип, принципи на емпатичното общуване, принципи на творческото сътрудничество, принципи на балансираното обновяване и др.
Семинарът е насочен към всички, които искат да управляват бизнеса си и взаимоотношенията в своята организация, като изграждат екипи и разрешават ефективно конфликти, обясни председателят на КРИБ за област Хасково Стефан Димитров.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Кои са най-наболелите проблеми в община Димитровград, според Вас?