DGNEWS.EU

Елха от 1101 бутилки грейна в ОУ "Пенчо Славейков" в Димитровград

Елха от 1101 бутилки грейна в ОУ "Пенчо Славейков" в Димитровград
Dec 08
16:07 2014
Елха от 1101 пластмасови бутилки грейна в основно училище "Пенчо Славейков" в Димитровград. Екологичната инсталация с монтирани коледни лампички украсява главното фоайе на училището. За направата й родители, учители и ученици са събирали бутилки през последния месец. 

Не по-малко интересен е обособения в близост до елхата етнокът с камина, през чийто комин падат подаръците на Дядо Коледа. Атрактивни и неповторими украси има всяка стая и врата в училището, както и фоайето на втория етаж до учителската стая. 
"Главната заслуга е на родителите, които с много любов и търпение помогнаха да преобразим училището в Коледна приказка", сподели директорът на ОУ "Пенчо Славейков" Снежана Ангелова. Тя изказа огромна благодарност към всички ученици и преподаватели взели участие в украсяването на учебното заведение.
"Пенчо Славейков" и останалите училища в общината се състезават в конкурс за украса на училища и детски градини, организиран от Община Димитровград. Днес и утре, комисия с председател началника на хуманитарния отдел в общината Антоанета Шаркова, извършва оглед на сътвореното по места.
Общо 1400 лв. ще раздаде като награди в тазгодишния конкурс за украса общината. Класиралите се на първите три места училища и градини ще вземат съответно по 300, 250 и 150 лева.


0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?