DGNEWS.EU

Учат ни как да планираме успеха си

Учат ни как да планираме успеха си
Oct 31
10:37 2014
Как да планираме и реализираме успеха си, е темата на първото по рода си в Димитровград обучение. В зала Гросето от 19 часа днес водещия Ясен Николов ще представи лесни и доказано приложими успешни техники за хората и бизнеса.

Темите, които известният българин е подготвил за димитровградчани са: финансово целеполагане; продажбен фокус; продуктивност; самочувствие; правилна презентация; комуникиране на ползите; обучаемост и дълготраен ръст.
Втората лекция на Ясен Николов ще бъде за това как да постигнем щастието. Пред присъстващите той ще разкрие как да използваме тайни от древността и ще сподели ценностите и начините за създаване на успешни връзки и постигане на целите си. 
Ясен Николов е продуцент на обучения, обучителни продукти и услуги, на образователни материали за индивидуална и групова подготовка. Професионален водещ, лектор, инструктор, ментор, коуч, терапевт и консултант. Работи фокусирано по цялостното усъвършенстване на индивидите и организациите. Със 17-годишен опит в областта на информационния мениджмънт и технологиите, софтуер и хардуер, маркетинг и обучения. 
Работи в сферата на бизнеса и предприемаческия сектор, както и в сферата на неправителствения сектор и организациите с идеална цел. Сериен предприемач и бизнес инвеститор от 1997 г., със 7+ лични бизнеса, базирани в България, но с продажби и разпространение в над 150 държави. Водил над 700 тренинга на български и английски само за последните 2 години. 
Основател и председател на Фондация Деца на България, Българска Асоциация за Вътрешни Науки.
Всяка лекция има вход от 10 лв., уточниха организаторите.

4 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?