DGNEWS.EU

Библиотеката провокира ученици с конкурс, голямата награда - таблет

Библиотеката провокира ученици с конкурс, голямата награда - таблет
Jan 23
12:53 2022

Конкурс за есе или презентация на тема „Моята библиотека на бъдещето“, обяви Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград. В конкурса могат да участват  ученици от общината на възраст между 13 и 19 години.

С конкурса библиотеката провокира младите хора да споделят своя визия библиотеката да е притегателен център за младите хора. Предимство при класирането ще имат иновативните идеи.

Есето трябва да бъде до 10 страници, а презентацията да бъде изработена на Power Point и да не е повече от 20 слайда. Класираните на първите три места ще получат награди. За първо място – таблет, за второ – външна батерия, за трето – геймърска мишка.

Есетата и презентациите се приемат на имейл: libdg@mail.bg, с описание – „за конкурса“. Крайният срок за кандидатстване е 28 февруари 2022 г. Награждаването ще се състои на 8 март тази година.

Конкурсът се посвещава на 70-годишнината от рождението на Снежана Янева, апостол на библиотечното дело и дългогодишен радетел за модернизацията на библиотеките и превръщането им в предпочитано място за хората от всички възрасти.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?