DGNEWS.EU

„Послания за надежда“ е новата инициатива на Градска библиотека „Пеньо Пенев“

„Послания за надежда“ е новата инициатива на Градска библиотека „Пеньо Пенев“
Dec 09
13:25 2021

В духа на Рождество Христово и Коледа,Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград стартиранова инициатива -„Послания за надежда“,насочена към димитровградската общност.Каним всеки да отправи свое позитивно послание или да вдъхне доброта чрез лични мисли и пожелания за предстоящата 2022 година. Пожеланията ще се записватсобственоръчно от хората на специално табло на входа на Библиотеката, за да бъдат споделени с повече наши съграждани до настъпване на коледно-новогодишните празници. Впоследствие те ще бъдат публикувани чрез нашите комуникационни канали, за да стоплят сърцата на повече хора, вдъхвайки им вяра и оптимизъм в бъдещето.  

Посланията за надеждаще достигнат и до всички читатели на Библиотеката, като станат част от ръчно изработени разделители за книги, и така зареждат с надежда, топлина и позитивизъм през цялата 2022 година.

Пожеланията ще могат да се изпращат до библиотеката по електронна поща, като съобщение чрез страницата ни във Фейсбук – Градска библиотека „Пеньо Пенев“ - Димитровград или на телефон 0391 66 956.

„Нека вярата, надеждата и любовта ни съпътстват неотменно през цялата 2022 година!”, пожелават от библиотеката.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?