DGNEWS.EU

Семеен конкурс за сурвачка обявиха в Димитровград

Семеен конкурс за сурвачка обявиха в Димитровград
Nov 20
10:50 2021

Семеен конкурс за изработка на сурвачка обявиха Детски и младежки център и Историческия музей в Димитровград. В него могат да участват всички деца от І до ХІІ клас от община Димитровград. Участниците са разпредени по възрастови групи в две категории - деца със специални образователни потребности и деца от всички училища и детски градини в общината.

Всеки участник има право да участва с една сурвачка, гласи регламентът на конкурса. Всяка сурвачка трябва да бъде придружена с четливо изписани три имена на участника; клас /група и училище/детска градина; телефон за контакт.

Готовите творби ще се приемат в Историческия музей от 6 до 10 декември (петък) до 17:00ч.

Награди ще бъдат връчени за най-автентична и за най-оригинална сурвачка, за победителите са предвидени плакети, медали, грамоти и предметни  награди.

Имената на отличените ще бъдат оповестени на 16 декември 2021г. по медиите и на фейсбук страниците на ОП „Детски и младежки център”  и Исторически музей. С всички сурвачки ще се организира изложба и Коледен благотворителен базар, съобщават организаторите.

Награждаването ще се състои на 20 декември 2021г. (понеделник) от 17:00ч. във фоайето на Исторически музей – Димитровград при спазване на всички противоепидемични мерки.

За повече информация: М. Дякова - 0878394499, Д. Макьова - 0884742829.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?