DGNEWS.EU

Димитровград започна тържествата със спорт

Димитровград започна тържествата със спорт
Aug 22
13:11 2013
Със спортни състезания Димитровград стартира тържествата за своята 66-ата годишнина. От 9 часа днес на тенис кортовете в града започна турнир, който ще продължи следващите четири дни. Утре в същия час на спортен комплекс "Раковски" ще бъде даден старт на двудневния турнир по плажен волейбол. 
Събота от 19 часа е началото на 3-километровото състезание по колоездене за Купата на Димитровград. Участниците ще стартират от къстовището на бул. "Г. Раковски" до бензиностанция "Петрол". Сериозното изпитание пред колоездачите ще е в неделя, 25 август, когато стартира 69-километров преход на колела. Маршрутът, по който състезателите ще въртят педалите е Димитровград-Хасково-Минерални бани-Хасково-Димитровград. Стартът ще бъде даден в 10 часа от площад "България", а два и половина часа по-късно там ще се състои и награждаването на победителите. 
На 25 август започва четиридневен турнир по футбол на малки вратички. Срещите ще се играят от 18 часа на стадион "Раковски". Мачовете ще продължат до сряда включително. Плуване и стрийтбол са останалите прояви от спортния празничен календар. Те ще се проведат в понеделник и във вторник, съответно от 14 ч и 17 ч. Плувците се събират на басейн "Раковски", а състезателите по стрийтбол в Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров". 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?