DGNEWS.EU

„Неохим“ вдига заплатите на служителите си с 10% от януари

„Неохим“ вдига заплатите на служителите си с 10% от януари
Nov 02
19:33 2021

От 1 януари 2022 г. заплатите на всички служители на „Неохим“ АД ще бъдат увеличени с 10 процента, а при липса на значително влошаване на финансовите показатели, второ  10-процентно повишение може да има през октомври догодина. Това съобщиха от ръководството на компанията днес.

Въпреки сложната икономическа обстановка в страната и непрестанно поскъпващите суровини за производството, ръководството на торовия производител решава да повиши основните месечни възнаграждения на служителите си, не само защото държи на корпоративната социална отговорност, но и защото е убедено, че трудът трябва да се заплаща достойно, посочват от ръководството. От мениджмънта на „Неохим“ АД смятат още, че това ще допринесе за намаляване на негативното влияние от нарастващата инфлация върху стандарта на живот на хората.

На работещите в дружеството ще бъдат изплатени и еднократно допълнителни месечни възнаграждения в размер на до 25% от основното месечно възнаграждение за октомври и ноември 2021 г., обясниха от ръководството. И информират, че от 1 ноември т.г. е влязъл в сила и новия колективен трудов договор, който „Неохим“ АД подписа с представителите на синдикалните организации.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?